• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Арт-терапевтична педагогіка на допомогу батькам та дітям в складних ситуаціях» майстер-клас для фахівців психологічної служби закладів освіти Фастівської міської територіальної громади

«Арт-терапевтична педагогіка на допомогу батькам та дітям в складних ситуаціях» майстер-клас для фахівців психологічної служби закладів освіти Фастівської міської територіальної громади

2021-02-11

/Files/images/108.jpg

11 лютого у Фастівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №10 – Гімназія» відбувся майстер-клас практичного психолога Ніли Костецької «Арт-терапевтична педагогіка на допомогу батькам та дітям в складних ситуаціях» для фахівців психологічної служби закладів освіти Фастівської міської територіальної громади.

Арт-терапія сьогодні – це і діагностика, і корекція, що застосовується у форматі індивідуальної, сімейної, групової роботи психолога та соціального педагога. Ніла Костецька поділилася з колегами багаторічним досвідом використання арт-практик у роботі з дітьми і батьками, продемонструвала можливості онлайн-сервісу Flippity. Арт-педагогічні техніки та відеоконтент майстер-класу фахівці зможуть ефективно застосувати у щоденній професійній практиці.

Дякуємо колективу Фастівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №10 – Гімназія» за організаційну підтримку. Куратор заходу Олена Лисенко, практичний психолог КЗ ФМР «ЦПРПП».

Кiлькiсть переглядiв: 97

Коментарi