Вчитель року

2018-11-13

/Files/images/mmk/20181113_104335.jpg

Щороку у нашому місті проводиться традиційне свято талановитих освітян, які демонструють рівень професійної підготовки у конкурсі «Учитель року». Це конкурс вшанування педагогів – за якими стоять діти, молодь, Україна.

Цей конкурс для відважних педагогів, що наважились піти на випробування аби утвердити своє професійне «Я…»

Це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху.

13 листопада 2018 на базі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 – ЦВПВ «Гарт» відбувся фінальний етап І (міського) туру конкурсу «Учитель року - 2019» з номінацій «Географія» та «Захист Вітчизни».

Свою педагогічну майстерність, професійні уміння і творчі здобутки представили на розгляд компетентного журі вчитель Захисту Вітчизни Камінський Олександр Ігорович (НВК № 7) та вчитель географії Шохалевич Інна Георгіївна ЗОШ №1)./Files/images/mmk/IMG_3892.JPG

Із вітальним словом до учасників конкурсу, членів журі та всіх присутніх звернуласьголова організаційного комітету І туру конкурсу «Учитель року-2019», директор центру інноваційних освітніх технологій Савчук Марина Миколаївна. Учасників освітянського заходу привітали та побажали успіхів головний спеціаліст управління освіти Даниленко Людмила Миколаївна та директор інклюзивно-ресурсного центру Хмельницька Тетяна Вікторівна.

Мине зовсім не багато часу і пролунають слова: «Стартував обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2019»! Тож успіхів нашим педагогам в обласному турі конкурсу!

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi