Завершення табірної зміни

2017-06-12

/Files/images/IMG_9744.jpg

З яким нетерпінням учні шкіл чекають канікул, особливо літніх. Для одних-літо – крок у самостійне життя, для інших – перші шкільні екзамени і для всіх, звісно,-відпочинок. Літо-це можливість здійснити свої мрії і бажання, це цікаві подорожі і зустрічі, ігри і розваги, а ще літо – це оздоровлення , загартування і відпочинок. Стільки дитячих мрій здійснюється саме влітку, а ми, дорослі, повинні сприяти цьому.

Вже третій рік у Фастівських загальноосвітніх навчальних закладах працюють літні мовні табори для учнів. Тож з 29 травня по 12 червня 2017 року 433 учні вдосконалювали знання іноземні мови в таборах, а саме

№ з\п

Назва навчального закладу

Кількість учнів

1.

ЗОШ І-ІІІ ст. № 1

70

2.

ЗОШ І-ІІІ ст. № 2

60

3.

ЗОШ І-ІІІ ст. № 3

50

4.

СЗОШ І-ІІІ ст. № 4

60

5.

ЗОШ І-ІІІ ст. № 5

30

6.

ЗОШ І-ІІІ ст. № 7

40

7.

НВК «ЛІТ - СЗОШ І-ІІІ ст. № 9»

73

8.

ЗОШ І-ІІІ ст. № 10

30

9.

НВК «ДНЗ-ЗОШ І –ІІ ст. № 12»

20

Всього

433

Доброзичливе ставлення вихователів і вихованців один до одного , життєрадісна атмосфера забезпечили повноцінний змістовний відпочинок та всебічний розвиток дітей. Кожний день у таборах був неповторним, несхожим на попередній , і, як результат, школярі з радістю його відвідували й з нетерпінням чекали знову на зустріч. Під час перебування у літніх мовних таборах діти вчилися долати мовний бар'єр , удосконалювати свою розмовну мову, побачити відмінний від шкільного стиль викладання іноземних мов. Цікавою та змістовною була робота таборів за програмою «Go Camp» в СЗОШ І-ІІІ ст.№ 4 та НВК «ЛІТ-СЗОШ І-ІІІ ст.№ 9». В НВК «ЛІТ-СЗОШ І-ІІІ №9» заняття проходили під керівництвом волонтерки з Англії, Ріанок. Під час занять вона організувала для дітей віртуальну подорож у рідне місто Брістол. Щодня у таборі проводились різноманітні виховні заходи, конкурси, екскурсії та змагання, отже, діти мали право вибору, як провести дозвілля.

Сьогодні, 12 червня закінчилася табірна зміна, але гарний настрій , незабутні враження від проведеного часу у таборі , прагнення й далі цікаво провести канікули у дітей ,звісно, залишаться.

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi