• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся міський фестиваль «Синьо-жовта моя, Україно!»

Відбувся міський фестиваль «Синьо-жовта моя, Україно!»

2013-09-19

/Files/images/logotipi/синьо-жовта.jpg

19 вересня 2013 р. в місті Фастові відбувся традиційний міський фестиваль учнівської творчості «Синьо-жовта моя, Україно!»

Організаторами заходу стали управління освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради, Фастівський будинок творчості дітецй та юнацтва та органи учнівського самоврядування загальноосвітніх шкіл.

Почесна місія фестивалю – виховання любові до символів та оберегів нашої Батьківщини, виявлення та підтримка дитячих талантів та розвиток творчих здібностей дітей. Фестиваль проводиться щороку в рамках відзначення Дня міста Фастова.

В 2013 році фестиваль був присвячений вшануванню краси української пісні. Учні презентували інсценівки українських пісень різної тематики – про Батьківщину, про козацтво, про любов до батьків, про український рушник та про кохання і журбу.

Учасників фестивалю привітала головний спеціаліст управління освіти Олена Давиденко. Вона подякувала юним талантам за збереження і продовження традицій, започаткованих нашими прадідами, та відзначила роботу педагогічних колективів загальоносвітніх та позашкільних навчальних закладів міста, спрямовану на виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» .

Свої музичні та хореографічні вітання подарували всім присутнім і вихованці гуртків Фастівського БТДЮ.

За майстерне виконання і бережливе ставлення до музичних пер­­лин українського народу учасники фестивалю були відзначені подяками управління освіти та подарунками від Фастівського благодійного фонду «Назустріч кожній дитині», який очолює депутат Фастівської міської ради Ірина Юшкова.

/Files/images/zosh/DSC02076.JPG/Files/images/zosh/DSC02125.JPG

/Files/images/zosh/DSC02143.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi