День позашкілля

2013-09-12

/Files/photogallery/775/IMG_1902.JPG

12 вересня 2013 року в рамках Року дитячої творчості на виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича "Діти - майбутнє України" проведено загальноміське свято – День позашкілля. У заході взяли участь вихованці всіх позашкільних навчальних закладів міста – Школи народної майстерності, Будинку творчості дітей та юнацтва, Станцій юних техніків та Станції юних натуралістів та представники фастівського осередку національної скаутської організації «Пласт».

Із словами привітання та побажанням творчих успіхів до учасників та присутніх на святі звернулася головний спеціаліст управління освіти Олена Давиденко. Вона вручила подяки в.о. міського голови Поліщук Г.Ф. та грошові премії педагогам позашкілля. Також кращі керівники гуртків були відзначені подяками та подарунками управління освіти. Від імені позашкільників області гостей свята вітала заступник директора Центру творчості дітей та юнацтва Київщини Алла Радзівіл.

Слова подяки лунали на святі і на адресу всіх спонсорів, меценатів, батьківської громади, які активно підтримують та надають дієву допомогу юним талантам міста.

Вихованці позашкільних навчальних закладів та запрошені учні загальноосвітніх шкіл мали змогу переглянути святковий концерт, пограти в цікаві ігри, взяти участь в майстер-класах, які проводили педагоги-позашкільники,. Діти - переможці обласних та всеукраїнських конкурсів були нагороджені подарунками за сприяння благодійного фонду «Фастівчани» (керівник – Кудряшов В.М.).

Стаття "Фастівське позашкілля - це велика творча родина", опублікована в газеті "Перемога"

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi