Свято Першого дзвоника

2013-09-02

/Files/images/logotipi/1 вересня.jpg

1 вересня в усіх школах м.Фастова відбулися традиційні урочисті лінійки з нагоди Дня знань та початку нового навчального року. Цього року вперше шкільний поріг переступили 619 першокласників. Зі щирими словами привітань до учасників святкових лінійок звернулися народний депутат України Руслан Сольвар, в.о. міського голови, секретар міської ради Галина Поліщук, завідуючий відділом освіти і науки, молоді та спорту управління гуманітарного та інноваційного розвитку департаменту фахової експертизи Секретаріату КМУ Володимир Гаврилюк, 1-й заступник міського голови Олег Нестеренко, заступники міського голови Любов Ткачова та Сергій Павловський, депутати міської ради, керівники відділів, управлінь апарату міської ради та міськвиконкому, керівники міських осередків політичних партій та громадських організацій, органів самоорганізації населення мікрорайонів міста.

Представники міської влади у своїх зверненнях до присутніх на урочистих лінійках проінформували про нові соціальні ініціативи Президента України «Діти – майбутнє України», реалізацію в місті завдань Президента України щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року. Гості побажали всім учням досягти своєї мети у житті, отримати міцні знання, зустріти добрих і надійних друзів, знайти взаєморозуміння з педагогами та батьками. Вони подякували педагогам за самовіддану працю, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління, адже саме вони сприяють формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави. Побажали учням, їхнім батькам та вчителям міцного здоров'я, впевненості у власних силах, натхнення.

Цьогорічні першокласники в рамках проведення міською організацією Партії регіонів благодійної акції «Допоможи зібрати портфель школярику» отримали набори канцелярського приладдя від депутата Київської обласної ради Володимира Кудряшова, Також Володимир Михайлович відзначив стипендіями чотирьох переможців обласних олімпіад з базових дисциплін, учнів Фастівський НВК "Ліцей інформаційних технологій - Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №9" Фастівської міської ради Київської області – випускників Чубука Сергія та Єгора Ганіна, нинішніх учнів Артура Бондаренка та Ірину Приходько. Допоміг підготуватися школам міста до нового навчального року народний депутат України Руслан Сольвар - у ЗОШ №7 в одному з початкових класів було замінено три вікна на металопластикові, а у ЗОШ №4 – у коридорі на 2-му поверсі постелено ламінат .

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi