“Козацькі забави” у ДНЗ №11

2016-02-01

/Files/images/image(2).png

Без любові до Батьківщини, готовності примножувати її багатства, оберігати честь і славу, а за необхідності — віддати життя за її свободу і незалежність, людина не може бути громадянином.
Наші діти - зерна нації. Щоб кожний дошкільник став відбірним зернятком і виріс гармонійною особистістю, схожою на дозрілий колос, створюються для цього умови в сім'ї та дитячому садку, сіються у душу вихованців зернятка пам'яті народної та духовності, здоров'я та працелюбності, культури та краси. Проростуть ці паростки добра - і заколоситься поле життя, наснаги, мудрості і самоповаги майбутньої надії держави.
З метою виховання у дошкільників почуття патріотизму, гордості за Батьківщину, дбайливого ставлення до історичної і культурної спадщини рідного краю у ДНЗ №11 «Дзвіночок»
01 лютого 2016р. відбулися спортивні розваги “Козацькі забави” для дітей старших груп.
Мета заходу - збагачувати знання дітей про рідний край, свою Батьківщину, виховувати патріотичні почуття, розвивати силу,спритність, творчі здібності, почуття ритму, музично-рухові навички.
Напередодні свята педагоги провели із вихованцями інформаційно-ігрові заняття патріотичного змісту, вивчили з дітьми вірші українських поетів, твори фольклору, пісні та грали у народні ігри.

Вихователі старших груп – Кривенко Ю.В. та Пархоменко А.В. організували справжнє свято спорту для дітей. Веселі та цікаві змагання під музичний супровід муз.керівника Горенко О.А. налаштовували всіх на позитивний настрій.
Команди – «Дужі» та «Жваві» продемонстрували свою силу, спритність, рухливість, творчі здібності.
Козаки «садили картоплю» та «збирали врожай», мірялися силою, дівчатка-господині «варили кашу», частували козаків смачною гарбузовою кашею.
Перемогла дружба. Всі учасники свята отримали медалі.
Діти відчули себе нащадками славетного козацького роду - відважними, волелюбними, кмітливими, відчайдушними і веселими.

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi