• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Україна – країна гідності та свободи»

«Україна – країна гідності та свободи»

2016-01-15

/Files/images/1933924_1546316392361094_5642420715880976930_n.jpg

У рамках проекту «Україна – країна гідності та свободи» з метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників у Фастівському НВК 15 січня відбулася зустріч учні 5-х класів зі справжніми героями – воїнами АТО, розвідниками 72 бригади, захисниками Донецького аеропорту, сержантами Шаповалом Андрієм Вікторовичем і Циганковим Віталієм Петровичем.
Наші гості зустрічалися віч-на-віч зі смертю, це люди сильної волі, міцного характеру і справжні патріоти України. З глибоким сумом та болем вони ділилися з учнями своїми спогадами, розповідали школярам, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Хлопці своїм прикладом показали, що не тільки на словах можна любити свою Батьківщину, а вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання учнів, запрошені воїни намагалися у доступній формі розповісти учням про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братерство. Говорили про військові будні зі сльозами на очах, а в залі панувала тиша…
На знак подяки учні передали військовим у зону АТО власноруч намальовані малюнок, листівки, із побажаннями дати рішучу відсіч ворогу і скоріше повертатися додому, засоби гігієни, солодощі, шкарпетки, консерви, крупи.
Бійці щиро подякували дітям, адже ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.
Воїни АТО почули від учнів та класних керівників Осадчої О.В., Монастирецької Т.О., Хіхлушко І.А. щирі слова подяки і шани.
Події останніх місяців у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi