• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Привітали з досягненнями юних фастівчан

Привітали з досягненнями юних фастівчан

2014-05-29

/Files/images/logotipi/images1.jpg

29 травня у м. Фастів у адмінбудинку рад депутат обласної ради, голова благодійного фонду «Фастівчани» Володимир Кудряшов та в.о.міського голови Галина Поліщук привітали з досягненнями учнів-переможців обласних етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.

В.о.міського голови Галина Поліщук вітаючи розумних, талановитих, обдарованих юних фастівчан з призовими місцями в обласних етапах Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук акцентувала, що ці досягнення є результатом спільної праці директорів закладів, педагогічних працівників та учнів. Було відзначено стабільно високі досягнення учнів НВК "Ліцей інформаційних технологій - Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 9".Також радують своїми успіхами учні ЗОШ №2 та Станції юних натуралістів.

Депутат обласної ради, голова благодійного фонду «Фастівчани» Володимир Кудряшов та його помічниця Тетяна Федун вручили грошові винагороди учням, їх вчителям та директорам шкіл, музичний центр НВК "Ліцей інформаційних технологій - Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 9" .Зокрема, Володимир Михайлович розповів, що програма підтримки обдарованих юних фастівчан у місті діє вже чотири роки. Призерам Всеукраїнських та переможцям обласних предметних олімпіад Артуру Бондаренку, Вікторії Сосновській, Владиславі Руденко, Марині Шикун, Анні Звоніковій, Аміні Турчинській благодійним фондом «Фастівчани» призначено стипендії, що будуть виплачуватися протягом року. Також Володимир Кудряшов наголосив, що учні-переможців – є надією, гордістю та майбутнім нашого міста, їх талант, бажання й наполегливість - це запорука усіх досягнень і перемог. Він побажав учням завжди бути оптимістами, завзятими й сміливими у своїх прагненнях.

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi