• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади «Консультант з інклюзивної та спеціальної освіти» Комунального закладу Фастівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади «Консультант з інклюзивної та спеціальної освіти» Комунального закладу Фастівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

2022-11-24

/Files/images/5f59da9ee90d2816812779.jpg

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної

посади «Консультант з інклюзивної та спеціальної освіти»

Комунального закладу Фастівської міської ради

«Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

Управління освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради оголошує конкурс на зайняття вакантної посади «Консультант з інклюзивної та спеціальної освіти» Комунального закладу Фастівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Київської області» (вул. Л.Толстого, 8, м. Фастів, Київська область, 08500).

Назва посади, кількість вакантних посад;

найменування та місце знаходження установи

Консультант з інклюзивної та спеціальної освіти Комунального закладу Фастівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Київської області – 1 вакантна посада

Місце знаходження: вул. Л.Толстого, 8, м. Фастів, Київська область, 08500

Найменування посади та умови оплати праці

Консультант з інклюзивної та спеціальної освіти Комунального закладу Фастівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Київської області

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2007 №643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки»; постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 № 695 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 № 22 «Про підвищення оплати праці педагогічних працівників»; наказу Міністерства освіти України від 26.09.2005 №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ».

Кваліфікаційні вимоги до консультанта

Посаду «Консультантз інклюзивної та спеціальної освіти» Комунального закладу Фастівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менш як п'ять років, пройшов конкурсний відбір та визнаний переможцем конкурсу.

Перелік, кінцевий строк і місце подання документів для участі у конкурсі

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, особисто подає такі документи:

ü заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

ü копію паспорта громадянина України;

ü резюме у довільній формі;

ü копію трудової книжки;

ü копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

ü мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Копії документів, поданих до конкурсної комісії, завіряються власноручно власниками цих документів із додержанням вимог стандартів з діловодства.

У разі надсилання документів поштою, датою подання документів вважається дата, зазначена на поштовому штемпелі.

У разі невідповідності поданих документів встановленим вимогам, претенденти до конкурсного відбору не допускаються, про що їм повідомляється.

Документи подаються до конкурсної комісії особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою).

Секретар конкурсної комісії приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

Документи приймаються з 23 листопада по 12 грудня 2022 року за адресою: вул. Л.Толстого, 8, м. Фастів, Київська обл, 08500.

Дата та місце початку конкурсного відбору, етапи його проведення та тривалість

Конкурсний відбір починається 15 грудня 2022 р.

о 14.30.

Конкурс передбачає складання кваліфікаційного іспиту.

Кваліфікаційний іспит може проводитися за напрямами:

ü знання законодавства у сфері освіти;

ü знання професійного розвитку педагогічних працівників, у тому числі, підвищення кваліфікації.

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi