• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Реалізація здоров’язбережувальної компетентності у роботі вчителя-словесника Нової української школи

Реалізація здоров’язбережувальної компетентності у роботі вчителя-словесника Нової української школи

2021-10-06

/Files/images/2027.jpg

Які навички потрібні сучасному вчителю, як реалізувати здоров’язбережувальну компетентність на уроках словесності Нової української школи? Ці запитання хвилюють кожного учасника обласного майстер-класу вчителя української мови та літератури Фастівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 – ЦВПВ «Гарт» Марії Даниленко. На першому занятті, яке відбулося 06 жовтня 2021 року, педагоги закладів загальної середньої освіти Київщини намагалися знайти відповіді на актуальні нині проблеми.

З вітальним словом до присутніх звернулася консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Надія Жуковська, яка зазначила, що вміння вчителя швидко реагувати на виклики часу, бути ерудованим, розширювати межі своїх знань з урахуванням розвитку науки і нових технологій є неодмінною умовою успішного учителя та сучасного учня.

Керівник майстер-класу Марія Олександрівна ознайомила присутніх із різновидами та особливостями застосування здоров’язбережувальних технологій, технологію ейдетики на уроці української мови та літератури, а також із вимогами, цікавими власними ідеями та особливостями проведення руханки на уроці словесності.

Учасники, не шкодуючи емоцій та почуттів, щиро перевтілювалися в учнів, бо твердо переконані, що багато почутого та побаченого уже завтра будуть застосовувати на своїх заняттях, аби кожен урок був особливим, адже все це робиться з великої любові до дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 86

Коментарi