• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Професійний рівень педагога в організації змагальної та суддівської частин Гри «Сокіл» («Джура»)»

Професійний рівень педагога в організації змагальної та суддівської частин Гри «Сокіл» («Джура»)»

2021-10-18

/Files/images/2024.jpg

Сьогодні 18 жовтня, розпочато роботу педагогічної студії «Професійний рівень педагога в організації змагальної та суддівської частин Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Фастівської громади.

Маючи досвід у суддівстві ІІІ Всеукраїнського етапу Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл" ("Джура") - "Джура - 2021: Буковинська Січ", керівник педагогічної студії Камінський Олександр, кваліфіковано та на високому рівні подав теоретичні та практичні аспекти організації суддівської та змагальної частини конкурсів «Тактична підготовка», "Метання Гранати" для учасників педстудії.

«Сокіл» («Джура») – всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра, метою якої є військово-спортивне і національно-патріотичне виховання української молоді на основі традицій українського козацтва. «Джура» є формою позакласної роботи з патріотичного виховання школярів, засобом формування патріотичної свідомості та спортивно-оздоровчої роботи.

Координатор педагогічної студії В. Дзюба, консультант з виховної та позашкільної роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi