• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інтервізійна група працівників психологічної служби Фастівської МТГ «Покоління Z: як спілкуватися, виховувати, мотивувати»

Інтервізійна група працівників психологічної служби Фастівської МТГ «Покоління Z: як спілкуватися, виховувати, мотивувати»

2021-04-08

/Files/images/2 (1).png

8 квітня відбулося чергове онлайн-засідання інтервізійної групи для психологічної служби Фастівської МТГ «Покоління Z: як спілкуватися, виховувати, мотивувати».Модератором групи виступила Олена Семещук, практичний психолог Фастівського навчально-реабілітаційного центру. Тема надзвичайно актуальна сьогодні, адже сучасне покоління, яке живе у реальному і віртуальному світі одночасно, інакше сприймає світ, взаємодіє з людьми, має свої цінності. Педагогам і психологам важливо зрозуміти сучасних дітей – адже це шлях до діалогу і позитивної взаємодії. На засіданні йшлося про мислення, навчання, сленг покоління Z. Психолог вдало використовує онлайн-інструменти у роботі: Kahoot, MentiMeter, Padlet, Canva.

Обговорюючи засідання, фахівці психологічної служби зайшлися на думці: щоб бути цікавим для покоління Z, потрібно бути сучасним, креативним і навчатися разом з ними.

Кiлькiсть переглядiв: 63

Коментарi