Гарно того вчити, хто хоче все знати!

2021-02-04

/Files/images/1 (1).jpg

4 лютого 2021 року відбулося друге заняття обласного майстер-класу для вчителів історії, правознавства, громадянської освіти з теми «Сучасні технології навчання громадянської освіти та медіаграмотність», керівником якого була кандидат історичних наук, консультант з науково-дослідної роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Г. Бондаренко.

На онлайн-занятті педагоги Київської області мали можливість познайомитися з сертифікованим тренером з медіаграмотності Академії Української преси практичним психологом Центр професійного розвитку педагогічних працівників О. Лисенко, яка ознайомила учасників з причинами та актуальністю вивчення тематики медіаграмотності як для учнів і педагогів, так і для пересічних громадян нашої держави; як боротися з кліповим мисленням; як відрізнити фейк від факту; причинами заангажованості медіа в Україні; фактчекінгом та платформами БезБрехні», VokcCheсk, StopFake, «Дослівно», «Слово і діло».

У ході заходу вчителі мали змогу працювати із дошками мультимедійного ресурсу Padlet для створення спільного редагування та зберігання інформації, конструктором для онлайн-опитувань й вікторин Mentimeter, онлайн-платформою Kahoot, з інструментарієм онлайн-дошки Jamboard.

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi