До НАУ на День відкритих дверей!

2019-04-20

/Files/images/IMG-f0760c0c45d9e99483f20722441ba00e-V.jpg

Куди податися у переддень Дня авіації та космонавтики України? Звісно ж до Національного авіаційного університету!

Так вирішили учні Фастівського НВК «ЛІТ – СЗОШ І-ІІІ ст. № 9» та завітали до НАУ на День відкритих дверей.

Варто зазначити, що діти відвідали не лише університет, а ще й Авіаційний навчальний ангар та музей історії НАУ. Незабутні враження отримали школярі від майстер-класу «Хімічне шоу – демонстрація експериментів», який представив асистент кафедри хімії і хімічних технологій НАУ Сергій Примаченко.

Цього дня учням вдалося відвідати ще й свято «Шлях до зірок» та насолодитися виступами колективів Палацу дитячої та юнацької творчості Солом’янського району Києва. Чудову програму гостям заходу подарували ансамбль сучасного та стилізованого танцю «Пектораль», хореографічний ансамбль «Чисті роси», ритм-балет «Пірует», вокальний ансамбль «Водограй», В’ячеслав Суботін та першокурсниця НАУ Юлія Ярошенко.

«Творіть і будуйте літаки й зорельоти, прокладайте нові космічні траси, підносячи славу України, утверджуючи її імідж як світової космічної держави» – закликав учнів приєднатись до команди активних та енергійних студентів Національного авіаційного університету ректор Володимир Ісаєнко.

Захід організовано у рамках підписання угоди про співпрацю КЗ ФМР «Центр інноваційних освітніх технологій» та Національного авіаційного університету та з метою залучення учнівської молоді до науково-дослідницької діяльності у системі Малої академії наук України.

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi