• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Навчання без роздумів - шкідливе, роздуми без навчання - небезпечні

Навчання без роздумів - шкідливе, роздуми без навчання - небезпечні

2019-01-09

/Files/images/zzso_2019/IMG_5209.jpg

Майбутнє кожної країни залежить від молоді, адже прийде час і саме молоде покоління займе керівні посади нашої країни. І від рівня їх свідомості та розуму буде залежати успіх та процвітання держави на всіх рівнях.

Формування здорового способу мислення молоді – запорука здорової нації, адже молоді люди з твердою життєвою позицією та чітким баченням свого майбутнього можуть досягти успіху всупереч зовнішнім обставинам.

В умовах сучасного інформаційного світу молоді люди прагнуть досягти успіху будь-якою ціною, адже це єдиний шлях до забезпеченого життя. Проте найчастіше вони не мають внутрішньої сили впоратися з труднощами, які зустрічаються на життєвому шляху. Завдання сучасної системи освіти допомогти молоді виховати інноваційне мислення, завдяки якому молоді люди зможуть мати щасливе життя.

08 та 09 січня 2019 відбувся MIND-тренінг для обдарованихучнів закладів загальної середньої освіти міста Фастова, який ініціював КЗ ФМР «Центр інноваційних освітніх технологій» спільно з громадською організацією «Всеукраїнським інститутом розвитку інтелекту» (InternationalMindEducationInstitute)/Files/images/zzso_2019/IMG_4638.jpg, за сприяння управління освіти виконавчого комітету Фастівської міської ради.

Мета тренінгу – навчити мислити молодь нестандартно, тобто по-новому та зрозуміти, яким важливим є здорове мислення, що є запорукою щасливого й успішного майбутнього.

Учасників тренінгу привітали О.Давиденко, заступник міського голови з гуманітарних питань та І.Вдовенко, заступник начальника управління освіти, які висловили надію, що проведені заходи будуть корисними для учнівської молоді міста.

Захід відбувся на базі Фастівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1./Files/images/zzso_2019/IMG_5038.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 400

Коментарi