«Розумники» і не тільки…

2018-11-14

/Files/images/mmk/7.jpg

14 листопада в ЗОШ І-ІІІ ст. №5 відбулось відкрите засідання міської дослідно-експериментальної групи вчителів початкових класів, які впроваджують інноваційні проекти: «Розумники»(SmartKids), «На крилах успіху», «Нова українська школа» (2 клас).

Про особливості організації та перебігу цього важливого напряму реформування освіти розповіла директор школи Мирослав Муляр. З технологією «Розумники» присутніх познайомила Леся Бойко. Вона разом зі своїми другокласниками провела показовий урок і майстер-клас для гостей за цією технологією. З проблемами і особливостями дослідно-експериментальної діяльності за технологіями «На крилах успіху» і регіонального експерименту «Впровадження нового навчально-методичного забезпечення реалізації нового Державного стандарту початкової освіти» своїх колег познайомили Ольга Бабенко (НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – Гімназія») і Ірина Орленко (НВК «ДНЗ –ЗОШ І ст. №11). Активну участь в обговоренні завдань і можливостей реформування освіти взяли вчителі освітніх закладів міста: Олена Трухан, Інна Кулікова (СЗОШ №4), Алла Федонюк (НВК №3№) та інші.

Підводячи підсумок відкритого засідання, методист центру інноваційних освітніх технологій Лідія Горчинська, яка здійснила аналіз стану дослідно-експериментальної та інноваційної діяльності з початкової освіти, визначила головні досягнення та завдання на майбутнє у формуванні та розвитку нового педагогічного мислення.

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi