• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкриття Новорічно-різдвяної виставки ”Новорічна композиція”

Відкриття Новорічно-різдвяної виставки ”Новорічна композиція”

2017-12-21

/Files/images/zvti_jovten/9.JPG

Традиційна Новорічно-різдвяна виставка проходить в приміщенні краєзнавчого музею її організатором є Фастівська станція юних натуралістів, учасники виставки юні обдарування освітніх закладів міста, педагоги, батьки.

На відкриття виставки завітали заступник міського голови з гуманітарних питань Давиденко Олена Павлівна, начальник управління освіти Єриш Наталія Леонідівна, почесні громадяни міста Древецький Анатолій Анатолійович, Пеньківська Емма, Неліна Тетяна Вікторівна.

/Files/images/zvti_jovten/4.JPG

На розсуд широкого загалу учнівської молоді, педагогів та відвідувачів виставки представлено 47 робіт з наступних номінацій: стилізована ялинка, новорічний букет, новорічна композиція, новорічний вінок, виконані учнями у в різних техніках та з найрізноманітніших матеріалів, що надійшли з усіх навчальних закладів міста. Роботи вражають глибиною задуму, майстерністю виконання, креативністю.

Всі бажаючі матимуть можливість відвідати виставку,насолодитися майстерністю юних обдарувань до 11 січня 2018 р. в приміщенні краєзнавчого музею.

/Files/images/zvti_jovten/5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi