• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Город на подвір’ї» в ДНЗ №12 «Віночок»

«Город на подвір’ї» в ДНЗ №12 «Віночок»

2017-07-12

/Files/images/IMG_20170711_105014_HDR (2).jpg

В же декілька років поспіль педагоги дитячого садка №12 «Віночок» з метою виховання у дітей самостійності, працелюбності, позитивного відношення до праці, формування основ екологічного виховання реалізують проект «Город на подвір'ї».

Завданням проекту є створення умов для розвитку пізнавальних навичок, формування, розширення та закріплення уявлень дітей дошкільного віку про овочеві культури. Діти із задоволенням виконують посильні доручення, спостерігають за городиною та як результат, мають сформоване ціннісне ставлення до природи найближчого оточення, в якому відображуються інтелектуальні, емоційні, творчі потреби особистості.

В. Сухомлинський наголошував на необхідності екологічної освіти і виховання, які покликані забезпечити підростаюче покоління науковими знаннями про взаємозв’язок природи і суспільства: «Думка про те, що ми діти природи, повинні бути дбайливими і вдячними, особливо виразна і хвилююча тоді, коли діти бачать плоди землі, замислюються, як треба оберігати джерело, з якого п’ємо»

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi