• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В місті Фастові відкрито навчально-реабілітаційний центр для дітей з особливими освітніми потребами

В місті Фастові відкрито навчально-реабілітаційний центр для дітей з особливими освітніми потребами

2016-10-13

/Files/images/reabtsentr/41.JPG

13 жовтня за участі голови офісу Ради Європи в Україні Мортена Енберга, члена офісу Світлани Грищенко, радника посольства Польщі Іоанни Юревич, міського голови Михайла Нетяжука, представників міської влади та громадськості в рамках проведення в місті Європейського тижня місцевої демократії відбулася церемонія відкриття навчально-реабілітаційного центру для дітей з особливими освітніми потребами, успішно реалізованого місті підпроекту проекту «Фастів – європейське місто».

Даний проект було відібрано для реалізації на Громадській раді міста та активно підтримано владою та громадою Фастова. Метою діяльності Центру є реалізація права на освіту дітей з особливими потребами та здійснення комплексних реабілітаційних заходів, спрямованих на відновлення їхнього здоров’я та корекцію порушень.

До відкриття Центру долучилися усі члени громади міста – влада, представники бізнесу, громадські організації та прості громадяни, а фастівчани, роблячи перші впевнені кроки до Європи, об’єдналися навколо цінностей взаємоповаги та взаємної підтримки. Право урочисто відкрити Фастівський навчально-реабілітаційний центр для дітей з особливими освітніми потребами було надано голові офісу Ради Європи в Україні Мортену Енбергу, раднику посольства Польщі в Україні Іоанні Юревич, міському голові Михайлу Нетяжуку та директору Центру Алла Коваль.

/Files/images/reabtsentr/37.JPG

Не обійшлося в цей день і без подарунків. Меценати презентували Центру персональний комп’ютер з вільним доступом до всесвітньої павутини – Інтернету, набори для творчості малечі та смаколики. А самі вихованці подарували присутнім пісні у власному виконанні.

Після завершення церемонії відкриття делегація мала змогу оглянути класи Центру та поспілкуватися із викладачами та вихователями, в той час як дітками займалися та проводили різноманітні ігри веселі аніматори.

/Files/images/reabtsentr/45.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi