Пам’яті педагога і тренера

2016-10-06

/Files/images/dyussh/IMG_2882.JPG

Майже 250 учасників зібрали на СК «Машинобудівник» м. Фастова міські змагання з легкої атлетики серед учнів 5-6 та 7-8 класів «Діти олімпійська Надія» , які відбулися 06 жовтня 2016 року. Ці змагання започатковані Фастівською ДЮСШ управління освіти у 2011 році.Третій рік ці традиційні змагання серед дітей проводяться в знак вшанування світлої пам’яті поважної людини, талановитого педагога і наставника, одного з найкращих тренерів України, старшого тренера – викладача відділення легкої атлетики Фастівської ДЮСШ управління освіти Артемовича Леоніда Вікентійовича. На урочистому відкритті змагань до учасників зі словами привітання та побажання успіхів в спорті звернулися дружина Леоніда Вікентійовича Галина Олександрівна та ветеран фізичної культури і спорту міста Шаль Олександр Борисович. Світла пам’ять відомого тренера була вшанована хвилиною мовчання.

/Files/images/dyussh/IMG_2920.JPG

Відповідно до Положення змагання проводились на особисту першість у двох вікових групах 5-6 та 7-8 класи.Змагання проходили в цікавій спортивній боротьбі. За результатами змагань переможцями серед учнів 5-6 класів стали: Возна Віка (ЗОШ№1) – з бігу на 60 метрів; Березинець Олександр (СЗОШ№4) – з бігу на 60м,

Возна Віка (ЗОШ№1) – з бігу на 200м,

Лукашевич Руслан (ЗОШ№7) – з бігу на 200м.

А серед учнів 7-8 класів кращими були: Дубовик Богдана (ЗОШ№2) – з бігу на 100м,

Смислов Данило (НВК СЗОШ№9) – з бігу на 100м,

Березова Карина(НВК СЗОШ№9) – з бігу на 200м,

Смислов Данило (НВК СЗОШ№9) – з бігу на 200м,

Лозниця Дарина (ЗОШ№10) – з бігу на 300м,

Гончар Данило (НВК СЗОШ№9) – з бігу на 300м.

Завершились змагання церемонією нагородження переможців і призерів змагань. Нагородження проводили дружина тренера Артемовича Л.В. Галина Олександрівна та ветеран фізкультурного руху Шаль Олександр Борисович. Всі переможці і призери змагань були нагороджені грамотами та медалями, а кращі за результатами спеціальними призами від родини Артемовичів.

Організатори змагань висловлюють щиру подяку колишньому вихованцю відділення легкої атлетики ДЮСШ Коптюху Володимиру Анатолійовичу за підтримку розвитку легкої атлетики та допомогу надану в проведенні змагань.

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi