• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Військовослужбовці з зони АТО подякували дітям міста за надіслані листи підтримки

Військовослужбовці з зони АТО подякували дітям міста за надіслані листи підтримки

2014-09-02

/Files/images/logotipi/письмо.jpg

Днями на адресу міського голови Михайла Нетяжука надійшов лист-подяка за підписом командира військової частини польова пошта В0676 капітана А.В.Янченка.

Військовослужбовці військової частини польова пошта В0676 отримали листи підтримки від дітей міста Фастів. Читаючи листи, воїни згадали про своїх, залишених вдома, дітей та отримали приємне задоволення за слова підтримки.

Командування військової частини польова пошта В0676 від імені всього особового складу висловлює подяку міському голові Михайлу Нетяжуку та всім небайдужим до їхньої долі та долі Батьківщини за підтримку та допомогу батальйону у виконанні поставлених бойових завдань.У листі зазначено:«Окрему подяку бійці нашої частини висловлюють дітям вашого міста за надіслані нам листи подяки, адже ніщо так нам не придає наснаги, як усвідомлення того, що ідеї та цінності, за які ми боремось, знаходять відгук навіть у серцях наших дітей.Особливо вражає теплота та щирість побажань дітей, що відображена в листах підтримки. Також не може не дивувати майстерністю літературна творчість дітей, зокрема, як приклад, лист Гніздицької Діани, учениці 5-А класу, Фастівський НВК "Ліцей інформаційних технологій - Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №9" , міста Фастів.»

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi