Вітання з Днем знань!

2014-08-31

/Files/images/1 вересня.jpg

hjj Дорогі першокласники, учні, шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаємо вас з Днем Знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Цей день об'єднує усю нашу країну, яка у котрий раз за багатовікову історію захищає свою незалежність та європейське майбутнє.

Вперше за всі 23 роки незалежності України ми зустрічаємо перше вересня у стані війни. Наші воїни на сході держави виборюють так потрібну зараз для країни перемогу, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Нині ми бачимо – український народ проникнувся гордістю за свою країну, почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості. Слова Мир та Незалежність набули для нас усіх особливої цінності, життєвої важливості. Переконані, що прагнення до волі, порозуміння, віра у щасливе майбутнє є запорукою європейського вибору нашого народу.

Дорогі першокласники! Для Вас цей день назавжди залишиться світлим і радісним. Вас чекає захоплююча подорож у країну знань, яка відкриє перед вами величезні перспективи. Впевнені, що на цій дорозі ви зустрінете вірних друзів та мудрих наставників – ваших педагогів.

Усім учням школи бажаємо підкорити нові вершини знань, досягти омріяної мети, ніколи не зупинятися на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Вітаю та щиро дякуємо за підтримку батькам наших вихованців. Зичимо Вам терпеливості й порозуміння зі своїми нащадками. Радості, добра Вам і знати лише гордість за своїх дітей.

Найщиріші привітання вчителям, які щедро діляться своїми знаннями. Ваша мудрість і великодушність залишається з учнями на все життя. Здоров’я Вам, терпіння та наснаги.

Від щирого серця зичимо надії та віри, добра та миру!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi